Anders dan je waarschijnlijk gedacht hebt

Vooroordelen hebben wij allemaal wel eens. Zo ook over verschillende vakantiebestemmingen. Veel Nederlanders denken bij de vakantiebestemming Turkije aan luxe, moderne, grootschalige all inclusive hotels waar het de hele dag onbeperkt eten en drinken zorgt voor de nodige onrust tijdens de vakantie in het land. De vooroordelen over de vakantiebestemming komen niet uit de lucht vallen, het heeft ook een groot gedeelte te maken met wat wij te zien krijgen in advertenties en wat wij horen tijdens radio reclames. Turkije heeft zoveel meer te bieden dan wat wij vrijwel dagelijks voorgeschoteld krijgen door diverse media.

Eigenlijk zou iedereen een vakantie moeten boeken naar Turkije maar dan het liefst niet in één van de toeristische badplaatsen langs de Turkse Riviera of de Egeïsche Zee. Er zijn nog zoveel plekken in Turkije die nog ongerept zijn en totaal niet toeristisch zijn. Dit zijn de plekken die totaal je beeld van een Turkije vakantie zullen veranderen.

shutterstock_125795090

Vanaf het moment dat je aankomt zal je oog vallen op iets authentieks

Bij de aankomst op de luchthaven en de reis naar de uiteindelijke bestemming zie je meteen dat Turkije zo veel meer te bieden heeft dan wat je altijd zal hebben gedacht. Tijdens de reis naar de bestemming in Turkije zal je oog al af en toe op iets wat authentiek is vallen, zoals een muilezel die een kar voort trekt. Ook zal je tijdens de reis van de luchthaven naar het hotel in Turkije direct zien dat het land een mooie natuur heeft en dan heb je de binnenlanden nog niet eens gezien. Als je absoluut geen all inclusive hotel wilt dan is dat natuurlijk mogelijk, lang niet alle hotels en resorts bieden het all inclusive concept aan. Misschien vind je het ook wel prettig om juist wel te verblijven in een all inclusive hotel in Turkije want als je de hele dag op pad bent geweest kun je dan bij terugkomst in het hotel of resort heerlijk ontspannen bijkomen van al het moois dat je die dag hebt gezien van het mooie Turkije.

Ongerepte bestemming in Turkije

Oludeniz is één van de mooiste plekken van Turkije. Dit zal iedereen beamen die er ooit is geweest op vakantie of voor het bezichtigen van de mooie lagune. Het is nog een stukje ongerept Turkije waar het optimaal genieten is van een fantastische vakantie. Cultuur, natuur en zon, zee en strand komen hier allemaal samen. Oludeniz heeft alle ingrediënten voor een prachtige vakantie zoals je nooit van te voren zou hebben gedacht. Turkije heeft zoveel meer te bieden dan wat iedereen voorgeschoteld krijgt in Nederland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *