Curaçao: romantisch trouwen op een parelwit strand!!

Dromen jullie van een bruiloft op een parelwit strand omgeven door wuivende palmbomen met het ruizen van de azuurblauwe zee op de achtergrond?

Of wensen jullie het jawoord te geven in een monumentaal landhuis uit de achttiende eeuw, omgeven door Caribische invloeden?

Dan zijn jullie bij BanKasa Dream Weddings aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van droomhuwelijken op één van de mooiste eilanden in de Cariben: Curaçao.

Wat doen wij voor jullie:

Met BanKasa kunnen jullie optimaal genieten van de mooiste dag uit jullie leven zonder je zorgen te maken over zaken als vervoer, gastenopvang, tafelschikking, de band en catering. Die zorg nemen wij jullie helemaal uit handen. Ook staan wij jullie bij met advies en een uitgebreid pakket aan servicemogelijkheden.

Zo adviseren wij jullie bij het uitkiezen van de perfecte trouwlocatie, regelen wij de documentatie en onderhouden alle contacten met leveranciers en instanties. Ook tijdens jullie trouwdag zorgen wij ervoor dat alles, zowel voor als achter de schermen, vlekkeloos en naar jullie wensen verloopt.

Kortom met het BanKasa Dream-team aan je zijde, zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke zorgeloze dag.

Aankleding en decoratie

Uw bruiloft is natuurlijk pas helemaal af met de aankleding die perfect aansluit bij jullie smaak. BanKasa heeft alle creativiteit en kennis in huis om dat te realiseren. Bovendien werken we samen met leveranciers die garant staan voor kwaliteit en stijl binnen ieders budget. Vertel ons jullie dromen en wij gaan voor jullie aan de slag.

Weddingplanner

De naam zelf zegt het eigenlijk al, maar onze wedding planners doen meer dan alleen jullie droomhuwelijk plannen. Wij staan jullie bij met advies en een luisterend oor zodat de juiste keuzes worden gemaakt en jullie geen omkijken hebben naar documentenafhandeling, decoraties en leveranciers.

De weddingplanner zorgt er bovendien voor dat de bedrijven op tijd komen en stuurt hen aan bij het opbouwen van de bruiloft en tijdens de dag. Daarbij bewaakt de weddingplanner ook uw budget en signaleert tijdig bij aanpassingen daarop.

Werkwijze

De papieren zijn in orde, het feest is geregeld en de gasten zijn uitgenodigd, het enige dat rest zijn nog de kleine, maar zeker niet onbelangrijke, details. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan het aanlopen van de bruid, wil je dat met je vader of met elkaar? Ook de muziek en het aangeven van de ringen zijn details die vanzelfsprekend lijken, maar voor iedereen een andere betekenis hebben.

Juist vanwege de persoonlijke lading bespreken wij deze onderdelen graag een dag na jullie aankomst op Curaçao in een persoonlijk gesprek. Met onze ruime ervaring kunnen wij jullie overal in adviseren. Na deze bespreking worden alle wensen verwerkt en uitgevoerd.

En dan is het zover: jullie trouwdag, maar je staat er niet alleen voor, het BanKasa team is de hele dag op de achtergrond aanwezig voor de coördinatie.

– Vraag de weddingplanners van BanKasa naar de mogelijkheden –

Website: www.bankasa.com

Facebook: www.facebook.com/bankasa

Telefoon: +5999-8695670

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *