Op wintersport vanaf Eindhoven Airport

Ook wintersport boek je vanaf Eindhoven Airport! Met bestemmingen als Turijn, Milaan Bergamo en Innsbruck is de stad Eindhoven met de luchthaven direct aangesloten met de bekende wintersportgebieden in Europa! Ga lekker skiën in het westen van de Alpen (via Turijn) of hou het deze winter bij Oostenrijk(Salzburg).

Arrangementen of zelf boeken?
Je kunt vaak ook complete arrangementen boeken bij reisorganisaties. Als je dan vlakbij Eindhoven woont, is het natuurlijk erg makkelijk om via Eindhoven Airport te gaan! Je kunt het echter ook zelf uitzoeken. Zoek uit waar de beste wintersportgebieden liggen, via Eindhoven Airport vliegt Ryanair, Wizz Air of Transavia er vast wel naartoe! Boek een hotel in deze stad, boek vliegtickets naar de luchthaven die er vlakbij ligt en de reis kan eigenlijk al beginnen! Zo ontloop je de marge die reisorganisaties vanzelfsprekend ontvangen als ze een vakantie voor jou boeken.

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport is een prima vliegveld. Vroeger was het een typische regionale luchthaven. Dit is natuurlijk nu ook nog wel zo aangezien het geen tientallen miljoenen passagiers per jaar trekt, maar toch begint het steeds meer de kenmerken van grotere vliegvelden aan te nemen. Vroeger was er bijvoorbeeld maar 1 winkel in de terminal, tegenwoordig zijn er meerdere winkels. Ook waren er vroeger minder dan 10 bestemmingen via slechts 1 luchtvaartmaatschappij, vandaag de dag zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen die op wel 64 bestemmingen vliegen. En dit groeit elk jaar weer. Toch heeft de overheid, mede onder druk van de bevolking die onder de aanvliegroutes ligt, besloten om een plafond te stellen aan de groei. Dit is met Schiphol door de jaren heen ook een aantal keer gebeurd, toch is dit plafond steeds ‘opgehoogd’. De verwachting is ook dat dit gaat gebeuren met Eindhoven Airport. Het vliegveld handelt jaarlijks zo’n 10 miljoen passagiers af en is daarmee het tweede vliegveld van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *