Nederlanders en Belgen hebben een e-visum nodig voor Turkije

 

Veel Nederlanders en Belgen gaan op vakantie naar Turkije. Jaarlijks wel zo’n 1,2 miljoen om te genieten van een heerlijke vakantie! Heeft u plannen om dit jaar Turkije te bezoeken? Dat prachtige land dat zowel tot Europa als tot Azië behoort? Dan hebben wij belangrijke informatie voor u want er is het afgelopen jaar het een en ander veranderd.

Populaire bestemmingen in Turkije zijn de Turkse Riviera (aan de zuidwestkust), Istanboel en Cappadocië. Het mooie aan Turkije is dat de bezienswaardigheden, de prachtige natuur, de pittoreske dorpjes en de archeologische opgravingen niet ver van de badplaatsen zelf gelegen zijn.

Vanaf november 2014 is het verplicht voor Nederlanders en voor Belgen om voor Turkije een visum online aan te schaffen. Het e-visum online aanvragen bij turkijevisumaanvragen.nl is niet alleen heel gemakkelijk én veilig maar bovendien bespaart u zichzelf een hoop papieren rompslomp. Zéker als u Turkije slechts een aantal dagen hoeft te bezoeken in verband met zaken, is het fijn dat alles voor u geregeld wordt.

Om een e-visum voor Turkije aan te kunnen vragen heeft u een paspoort of een ID-kaart nodig met een geldigheidsduur van nog tenminste zes maanden. Als u met uw kinderen reist, dan hebben ook zij een eigen visum nodig. U kunt de gegevens van uw kinderen en uw eigen informatie gebruiken op het aanvraagformulier.

Het aanvraagformulier is geheel in het Nederlands, zodat u het gemakkelijk kunt invullen. U moet uw visum Turkije online regelen vóórdat u vertrekt. Binnen 24 uur na de aanvraag ontvangt u uw e-visum per e-mail. Dit e-visum moet u uitprinten, meenemen en bij binnenkomst in Turkije laten zien. Het advies is om uw visum één week voor vertrek aan te vragen maar het kan tot tenminste 24 uur van tevoren.

Het visum voor Turkije is 180 dagen geldig. U kunt het binnen deze 180 dagen meerdere keren gebruiken maar uw verblijf per keer in Turkije mag niet langer zijn dan 90 dagen. Als u naar Turkije reist moet uw eigen paspoort of ID-kaart nog minstens zestig dagen geldig zijn na afloop van de visumperiode. Omdat uw visum zes maanden geldig is moet uw paspoort of ID-kaart dus nog minstens acht maanden geldig zijn als u naar naar Turkije afreist. Kijk dit even goed na alvorens een aanvraag te doen!

Alle aanvragen worden door ons persoonlijk gecontroleerd op fouten en zodra deze worden ontdekt bellen of mailen wij de aanvrager om eventuele correcties aan te brengen. Uw visum voor Turkije kan ook eenvoudig worden betaald bij ons. Veel Nederlanders maken gebruik van iDeal terwijl mensen uit België veel gebruik maken van Mister Cash. Zowel iDeal als Mister Cash zijn een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel.

Zowel de site turkijevisumaanvragen.nl als het aanvraagformulier is in uw eigen taal beschikbaar zodat zowel Nederlanders als Belgen gemakkelijk online zélf hun e-visum kunnen aanvragen, lekker makkelijk! Betrouwbaar online bestellen en betalen, simpel! Zoals u wellicht al ergens heeft gelezen of gehoord hebben veel van onze klanten positieve ervaringen met turkijevisumaanvragen.nl de betrouwbaarste service in Nederland om uw visum voor dat prachtige Turkije online aan te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *