Shoppen in Londen

london

Londen: de shopstad van Europa
Londen wordt gezien als het echte shopstad en dit is natuurlijk niet voor niks. Londen heeft prachtige winkels, voor zowel budgetkleding als designerkleding. Daarnaast heeft Londen naast al deze winkels nog veel meer te bieden!

Eén dagje Londen
Omdat Londen relatief dichtbij is, kun je makkelijk voor een dagje naar Londen toe. Helaas ligt het wel aan de andere kant van het water, dus dit zul je toch over moeten. Je kunt met de EuroStar trein vanaf Antwerpen gaan, deze gaat dan via de tunnel naar Engeland. Wil je liever met de boot het water over, kun je een dagtocht met een bus boeken. Sommige vliegtuigmaatschappijen bieden ook dagjes Londen aan voor een leuke prijs.

De leukste straten en winkels
Regent Street en Oxford Street zijn de bekendste winkelstraten in Londen. Hier vind je de bekende namen zoals The Sting of Top Shop. Op Bond Street en Saville Row vind je de meest exclusieve winkels en kun je dus mooie designerkleding kopen. Op de Carnaby Street shoppen Londenaren zelf het meest. Dit is erg leuk wanneer je de drukke toeristische straten wilt vermijden. Londen is natuurlijk een stad waar het ook erg slecht weer kan zijn, daarom kun je je ook altijd nog begeven naar een overdekt winkelcentrum. Ga dan eens naar het nieuwe Westfield Shopping Centre of Westfield Stratford City.

Bezienswaardigheden
Naast al dat winkelen is het natuurlijk ook nog erg leuk om iets van Londen te zien. Londen staat het meest bekend om de prachtige musicals, zoals The Lion King. Daarnaast mag je de Big Bang, Tower Bridge en The London Eye niet missen!

Genoeg ideeën dus voor een geslaagde shoptrip naar Londen. Veel shopplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *